Kerst 2017

08
nov
2017

Hoewel Sinterklaas en zijn regenboogpieten / roetpieten het land nog moeten binnentreden, is het ook weer bijna tijd voor die ‘mooiste dagen van het jaar’ – Kerstmis. En we gaan wij dit jaar weer ALL-THE-WAY. We zijn namelijk kerstavond, 1e Kerstdag ÉN  2e Kerstdag open.  Bovendien creëren we dit jaar, als spreekwoordelijke kers op de taart,  ook een 3e Kerstdag – Kliekjesdag op de 27ste december, waarbij wij dolgraag onze waarschijnlijk nog goedgevulde koelcel willen leegverkopen tegen kleine prijzen!

FEEST DUS! Mogelijkheden genoeg om ons HEEL vaak te zien gedurende deze periode en kerst samen met ons te vieren. Om een Prinsenoverload te voorkomen, gaan we daarna gewoon vier weekjes dicht om zelf even languit met de benen in de lucht te liggen en jullie weer wat lucht te geven. 😉

Omdat wij van de kerstdagen graag iets bijzonders willen maken hebben we speciaal voor deze dagen een 3 van Willem voor 32,50 euro, een 4 van Willem voor 40 euro en zelfs een 5 van Willem voor maar 45 euro samengesteld! Zoals de naam het eigenlijk al zegt heb je keuze uit een 3 gangenmenu, een 4 gangenmenu en een 5 gangen kerstmenu. Uiteraard kun je op deze avonden ook a la carte eten, we laten alleen onze daghap- en special even achterwege. Meer informatie? Of alvast reserveren? Mail dan gerust naar info@restaurantdeprins.nl.

No Comments

Geef een reactie