Nieuws

Kerst 2017

Hoewel Sinterklaas en zijn regenboogpieten / roetpieten het land nog moeten binnentreden, is het ook weer bijna tijd voor die ‘mooiste dagen van het jaar’ – Kerstmis. En we gaan wij dit jaar weer ALL-THE-WAY. We zijn namelijk kerstavond, 1e Kerstdag ÉN  2e Kerstdag open.  Bovendien creëren we dit jaar, als spreekwoordelijke kers op de taart,  ook een 3e Kerstdag – Kliekjesdag op de 27ste december, waarbij wij dolgraag onze waarschijnlijk nog goedgevulde koelcel willen leegverkopen tegen kleine prijzen!

Read more

VACATURE

| MEDEWERKER OCHTENDRONDE |

Aaahw! Na acht jaar noeste arbeid gaat ons eerste lid van deze drie musketiers de Prins verlaten. Ger – we gaan je missen.

Maar aangezien het boek ‘de twee musketiers’ nooit verfilmd is, moeten we toch echt op zoek naar een derde musketier / medewerker ochtendronde.

Read more

Telefoonvrij! :)

BREKEND NIEUWS

Na lang wikken en wegen, hebben we dan eindelijk de knoop doorgehakt!

Vanaf zaterdag aanstaande zijn ons restaurant en terras telefoonvrije zone. Natuurlijk regelen wij de kluisjes, dan kunnen we samen voor wat extra gezelligheid zorgen!

Klik HIER voor het bijbehorende filmpje! 😉

(P.S. We blijven natuurlijk wel telefonisch bereikbaar!)

Winterslaap!

U N D E R R E C O N S T R U C T I O N

Zowel het pand als onze lijven gaan even in de herstelmodus!

Tot en met 18 januari zijn wij gesloten, om donderdag 19 januari weer uitgerust voor jullie klaar te staan!

(En lieve mensen, het lijkt lang, maar dit jaar was Kerstmis er ook ‘ineens’.)

Kerst 2016

 

img_9026

Sinterklaas en zijn regenboogpieten / roetpieten moeten het land nog binnentreden, maar tegelijkertijd is het ook weer bijna tijd voor die ‘mooiste dagen van het jaar’ – Kerstmis. Hoewel de Prins in de 1.0 versie eigenlijk altijd gesloten is geweest met Kerst, gaan wij dit jaar ALL-THE-WAY. We zijn namelijk kerstavond, 1e Kerstdag ÉN  2e Kerstdag open.  Bovendien creëren we dit jaar, als spreekwoordelijke kers op de taart,  ook een 3e Kerstdag – Kliekjesdag op de 27ste december, waarbij wij dolgraag onze waarschijnlijk nog goedgevulde koelcel willen leegverkopen tegen kleine prijzen!

Read more