Aangepaste openingsdagen juli / augustus

12
jul
2022

• AANGEPASTE OPENINGSDAGEN JULI / AUGUSTUS • (Ja, we gaan elke week een dagje of twee dagen dicht 😭 – lees onderaan het bericht welke dagen wij sluiten).

Het gaat gewoon niet in de koude kleren zitten, dat werken. Inmiddels zie je het ook wel aan @83_bas …als zeggen we het zelf.🤣

Nee, zonder gein, Bas werkt inmiddels al een paar weken 7 dagen, dat houdt hij niet vol en is voor het gezin ook heel ongezellig.

Ons medewerkerstekort (in de keuken en fulltime voor) is geen grap en diegenen die er wel zijn, zijn ook veeeeel gezelliger zonder helemaal uitgeblust te zijn (of raken).

Wij sluiten (noodgedwongen) onze deuren de komende weken dus de nodige dagen, om even bij te trekken en om kwalitatief op orde te blijven.

Dus, voor in de agenda:

Woensdag 13 juli
Woensdag 20 juli
Woensdag 27 juli
Zondag 31 juli tot en met dinsdag 2 augustus
Dinsdag 9 augustus
Dinsdag 16 augustus
Woensdag 24 augustus
Woensdag 31 augustus

Uiteraard zijn wij geen restaurant gestart om niet in continuïteit te kunnen voldoen. Maar jongens: soms loopt het leven zo en wij vinden de kwaliteit van ons eigen leven, maar ook die van onze medewerkers en natuurlijk die van onze bedrijfsvoering veel belangrijker dan kwantiteit. We hopen op jullie begrip.❤️

xx Bas en Milou (en jullie Prinsenteam)

No Comments

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.