Oproepkrachten Bediening

Medewerker Bediening (parttime)

We weten dat het bijna een beetje hopeloos is, want medewerkers zijn schaars op het moment, komt hier ook onze lokroep om nieuwe medewerkers bediening. De meest ideale bijbaan om te combineren met school en eventuele andere naschoolse activiteiten. Al zeggen we het zelf. Wij zijn op zoek naar dames of heren in de bediening die het fijn vinden om heerlijk te socializen met de gasten terwijl je ze ook nog voorziet in de lekkerste gerechten en de heerlijkste dranken.

Multitasken, ja, dat talent is dus een MUST.

Je komt terecht in een lekker levendig bedrijf met een (inmiddels relatief) jong team, waar hard werken geen uitzondering is. Je kunt er met de juiste instelling een hoop leren, omdat de Prins naast diner ook lunch aanbiedt en bovendien graag opleidt!  Er is dan ook ruimte voor werk op de doordeweekse avonden naast school, maar ook zeker voor overdag en in de weekenden.

Dus!

Ken of ben jij die leergierige en ietwat fotogenieke (check onze Instagram of Facebook als je jezelf afvraagt wat we daar mee bedoelen.) medewerker bediening TO-BE, die zijn of haar vrije tijd  in een bedrijf wil doorbrengen dat inmiddels een goede naam heeft opgebouwd en waar zeker ook ruimte is voor een eigen mening en eigen creativiteit. Ben je minimaal 16 jaar, lijkt het jou heerlijk om de hele (of halve) dag met eten en drinken bezig te zijn (lees: te proeven😉) en kun jij minimaal twee dagdelen vrijmaken om lekker te shinen op de werkvloer?

LET US KNOW! En mail c.v. (als je die hebt natuurlijk…) en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl!