(Eerste) Medewerker Bediening

 

| (E E R S T E)   M E D E W E R K E R   B E D I E N I N G |

We hebben sip nieuws…Jonne gaat ons verlaten.  Jonne kwam zo’n zes jaar geleden binnen als jong droppie om (mede onder onze hoede) uit te groeien tot één van DE gezichten binnen de Prins. Jonne, Jon, Sjonnie, John – we gaan je missen. ❤️

Maar, dit betekent ook ruimte binnen dit relatief jonge (en kleine) team voor een nieuwe aanwinst. We zijn op zoek naar een (eerste) medewerker bediening voor 32 of 38 uur. We vragen een hoop – maar hee, je krijgt er ook veel voor terug.

Als eerste medewerker ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ‘onze restaurant- en minihotel vloer’. Dat betekent dat je niet alleen letterlijk ‘runt’ op diezelfde vloer, maar ook de vloer runt en alles wat daar bij komt kijken. Jij hebt overzicht, stuurt bij daar waar nodig en bezorgt gasten een memorabele avond.

– Ervaring in de horeca is een must! Een opleiding (tot gastheer/gastvrouw of horeca /ondernemer/ manager) een pre.
– Werktijden variëren. We zijn zeven dagen open, dat betekent hard werken, maar biedt ook mogelijkheden (tot een weekend vrij!). In de ‘warme maanden’ zijn we trouwens elke dag open voor lunch. Vanaf oktober zijn we alleen de weekenden open vanaf 12.00 uur.
– We zijn nog vol op aan het ontwikkelen en bieden ruimte om lekker mee te denken en creatief te zijn op elk denkbaar restaurant- en hotel gerelateerd vlak. Tevens helpen we je ook graag in jouw ontwikkeling en ondersteunen we graag in trainingen en cursussen. Voor wat, hoort wat natuurlijk hè!

Ofwel. Wij bieden gevarieerd werk, een fijne dosis (persoonlijke) ontwikkeling en een ontzettend gezellig team! (En vergeet de gratis workout in de warme maanden niet – wanneer jij met plateau en al trap op, trap af onze terrasgasten tegemoet treedt – wij blijven in ieder geval ALTIJD in vorm).

Ken of ben jij die supersociale, flexibele, harde werker met leidinggevende capaciteiten (in ontwikkeling)?
Neem dan contact op via ons contactformulier of stuur een mail met jouw c.v. en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl.