(Eerste) Medewerker Bediening

Eerste Medewerker Bediening – 32 – 38 uur

YES! Er is weer ruimte binnen dit relatief jonge (en kleine) team voor een nieuwe aanwinst. We zijn op zoek naar een (eerste) medewerker bediening voor 32 of 38 uur. We vragen een hoop – maar hee, je krijgt er ook veel voor terug.

Als eerste medewerker ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ‘onze restaurant- en minihotel vloer’. Dat betekent dat je niet alleen letterlijk ‘runt’ op diezelfde vloer, maar ook de vloer runt en alles wat daar bij komt kijken. Jij hebt overzicht, stuurt het team bij daar waar nodig en bezorgt gasten een memorabele avond.

Even wat zaken op een rijtje:

– Ervaring in de horeca is een must! Een opleiding (tot gastheer/gastvrouw of horeca /ondernemer/ manager) een pre.
– Werktijden variëren. We zijn zeven dagen open, dat betekent hard werken, maar biedt ook mogelijkheden (tot een weekend vrij!).
– We houden van vernieuwing en bieden ruimte om lekker mee te denken en creatief te zijn op elk denkbaar restaurant- en hotel gerelateerd vlak. Tevens helpen we je ook graag in jouw ontwikkeling en ondersteunen we graag in trainingen en cursussen. Voor wat, hoort wat natuurlijk hè!

Ofwel. Wij bieden gevarieerd werk, een fijne dosis (persoonlijke) ontwikkeling en een ontzettend gezellig team! (En vergeet de gratis workout in de warme maanden niet – wanneer jij met plateau en al trap op, trap af onze terrasgasten tegemoet treedt – wij blijven in ieder geval ALTIJD in vorm). Check onze Instagram en Facebookpagina maar als je ons niet gelooft…

Ken of ben jij die supersociale, flexibele, harde werker met leidinggevende capaciteiten (in ontwikkeling)? Stuur dan een mail met jouw c.v. en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl.