Fulltime Medewerker bediening

| V A C A T U R E –  Fulltime Medewerker bediening (32 of 38 uur) |

Vanaf heden is er ruimte binnen dit relatief jonge (en kleine) team voor een nieuwe aanwinst. We zijn op zoek naar een Fulltime Medewerker Bediening voor 32 of 38 uur. We vragen een hoop – maar hee, je krijgt er ook veel voor terug.

Als medewerker bediening ben jij verantwoordelijk voor de gastblijheid- en vrijheid op ‘onze restaurant- en minihotel vloer’. Je zorgt voor een opgeruimde werkplek, hebt overzicht en voelt je verantwoordelijk voor onze gasten en het bedrijf. Jij bent uiteindelijk diegene die onze gasten een memorabele avond bezorgt.

– Ervaring in de horeca is een must! Een opleiding (tot gastheer/gastvrouw of horeca /ondernemer/ manager) een pre.

– Werktijden variëren. We zijn zeven dagen open, dat betekent hard werken, maar biedt ook mogelijkheden (tot een weekend vrij!). In de ‘warme maanden’ zijn we trouwens elke dag open voor lunch. Vanaf oktober zijn we alleen de weekenden open vanaf 12.00 uur.

– We zijn nog vol op aan het ontwikkelen en bieden ruimte om lekker mee te denken en creatief te zijn op elk denkbaar restaurant- en hotel gerelateerd vlak. Tevens helpen we je ook graag in jouw ontwikkeling en ondersteunen we graag in trainingen en cursussen. Voor wat, hoort wat natuurlijk hè!

Ofwel. Wij bieden gevarieerd werk, een fijne dosis (persoonlijke) ontwikkeling en een ontzettend gezellig team! (En vergeet de gratis workout in de warme maanden niet – wanneer jij met plateau en al trap op, trap af onze terrasgasten tegemoet treedt – wij blijven in ieder geval ALTIJD in vorm).

Ken of ben jij die supersociale, flexibele, harde werker met eventuele leidinggevende capaciteiten (in ontwikkeling)? Stuur dan een mail met jouw c.v. en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl.