Leerling Kok (BBL)

Het is om te janken – maar onze leerlingen hebben ons verlaten en het lukt maar niet om die positie op te vullen. Wij zoeken dan ook versterking voor ons keukenteam en er is ruimte voor nieuwe leerlingen. Wie Oh Wie komt er naast Bas, Yorick en Dion in de keuken flaneren. 😉 WIJ ZOEKEN:

Een LEERLING KOK (niveau 2,3 of 4 / BBL)

Ben jij bezig met de koksopleiding en op zoek naar een leuk leerbedrijf voor de rest van het seizoen van 2022 of ALVAST voor het leerjaar 2022 – 2023? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om binnen de Prins de fijne (en minder fijne 😉) kneepjes van het koksvak bij te leren. We hebben maar liefst drie leermeesters in dienst die jou dat met liefde (en meestal veel geduld) bij willen brengen.

Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een jong team, waar hard werken geen uitzondering is. Je kunt er met de juiste instelling een hoop leren, omdat de Prins naast diner ook lunch aanbiedt! In principe gaan we uit van een 32-urige werkweek, waarbij we natuurlijk ÊÊn dag vrijhouden voor jouw school. Onze kaart wisselt wekelijks, dus er is ook voldoende ruimte aanwezig om jezelf creatief te ontwikkelen.

Ken of ben jij die leergierige en ietwat fotogenieke leerling kok, die zijn of haar BBL in een bedrijf wil doorbrengen dat nog midden in de groei zit en waar zeker ook ruimte is voor een eigen mening. Ben je niet vies van hard werken, heb je een behoorlijk verantwoordelijkheidsgevoel en kun jij die vier dagen vrijmaken om lekker te shinen in onze keuken? Check onze facebook of instagram om een beetje zicht te krijgen op wie we zijn en wat we doen…

Neem dan contact op via ons contactformulier of stuur een mail met jouw motivatie en c.v. naar milou@restaurantdeprins.nl.