Leerling Kok

V A C A T U R E

| LEERLING KOK (BBL) |

Ken of ben jij iemand die koksopleiding doet en op zoek naar een leuk leerbedrijf voor het seizoen 2018 – 2019? Informeer dan eens naar de mogelijkheden op binnen de Prins de fijne (en minder fijne) kneepjes van het koksvak bij te leren. We hebben maar liefst vijf leermeesters in dienst die jou dat met liefde (en meestal veel geduld) bij willen brengen.

Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een jong team, waar hard werken geen uitzondering is. Je kunt er met de juiste instelling een hoop leren, omdat de Prins naast diner ook lunch aanbiedt! In principe gaan we uit van een 32-urige werkweek, waarbij we natuurlijk één dag vrijhouden voor jouw school. Onze kaart wisselt wekelijks, dus er is ook voldoende ruimte aanwezig om jezelf creatief te ontwikkelen.

Ken of ben jij die leergierige en ietwat fotogenieke leerling kok, die zijn of haar BBL in een bedrijf wil doorbrengen dat nog midden in de groei zit en waar zeker ook ruimte is voor een eigen mening. Ben je niet vies van hard werken, heb je een behoorlijk verantwoordelijkheidsgevoel en kun jij die vier dagen vrijmaken om lekker te shinen in onze keuken?

LET US KNOW! En MAIL C.V. en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl!