Medewerker Ochtendronde

| MEDEWERKER OCHTENDRONDE |

Niets ten nadele van de harde werkers op de foto – maar het verfijnde poetswerk is niet echt aan hen besteed. Vroeg opstaan ook niet trouwens. Zodoende zoeken wij versterking voor het ‘ochtendronde’ team.

En die zoektocht is niet niks, want deze functie vraagt nogal wat. Naast het verzorgen van de schoonmaak van het restaurant, de hotelkamers (en de rest), verwen je ’s ochtends ook onze hotelgasten met een overheerlijk ontbijtje en gezellige kletspraat daar waar nodig.

  • Werktijden en uren variëren per week. Dus flexibiliteit is meer dan gewenst. Je start vaak rond 7.30/8.00 uur en werkt dan gemiddeld 4 à 5 uur per ochtend.
  • Je komt in aanraking met onze computers en kassa in verband met het hotel. Dus computer basiskennis zou ook heel handig uitkomen.
  • Onderschat het schoonmaakwerk ook niet. Bedden opmaken is ten slotte ook een behoorlijke workout.
  • Verder is ervaring in de gastvrijheidsbusiness ook wel een pre. Je bent ten slotte de start van iemands dag (van zowel gast als collega) en tevens verantwoordelijk voor de vers afgebakken broodjes en koffie.

Wat wij bieden? Gevarieerd werk en een ontzettend gezellig team! (En vergeet die gratis workout niet). Mochten bovenstaande zaken niet helemaal overeenkomen met jouw wensen en / of kennis & skills, mail dan alsnog gerust, wellicht kunnen we toch iets voor elkaar betekenen.

Ken of ben jij die supersociale, flexibele, harde werker met een precisieoog en twee tot drie ochtenden per week beschikbaar? (We zijn gelukkig niet veeleisend…;) ) Stuur dan een mail met jouw c.v. en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl.