Nieuws

V A C A T U R E

Medewerker ochtendronde GEZOCHT!

Niets ten nadele van de harde werkers op de foto – maar het verfijnde poetswerk is niet echt aan hen besteed. Vroeg opstaan ook niet trouwens. Onze liefste Bernadette (a.k.a. Bernie – Bernelda – Bernadel – Boterbloem) gaat ons verlaten (mèèèèh ☹ – we gaan je missen hoor) en zodoende zoeken wij versterking voor Elly en Helma van het ‘ochtendronde’ team. Check de vacature HIER!

Koks gezocht!

We hebben weer vacatures binnen ons team! Wie komt er naast Bas, Dana en Dax (en Benjamin en Koen en de rest eigenlijk…) in de keuken shinen?

We hebben ruimte voor een:

Werken bij de Prins

In de categorie ‘Knappe Koppen Niet Te Stoppen’ – wij zoeken aanvullingen binnen ons team. En wel in de volgende vormen:

Zie jij jezelf wel tussen onderstaand zooitje ongeregeld staan? Kijk dan eens via bovenstaande linkjes welke functie het beste bij je past. Meer informatie vind je ook onder het kopje ‘werken-bij-de-Prins’.

Nog niet overtuigd? Check dan dit filmpje ook eens – wellicht dat dat wat inspiratie geeft voor een puike motivatiemail. 😉

VACATURE CHEF KOK

V A C A T U R E – Chef Kok

Ach nee toch. Antonie gaat ons verlaten na bijna drie jaar. Hij wil graag letterlijk de sterren van de hemel gaan koken en gaat zodoende elders zijn doel achterna. Dat betekent uiteraard een open plek in ons keukenteam.

Read more

De Prins en de zoektocht naar koks!

Het is al even geleden dat deel 1 van dit verhaal verscheen, maar we hopen dat jullie klaar zijn voor deel 2. Want kennen jullie dat verhaal van de kok die zou komen werken? Die kwam toch niet…

– – – – –

Het verhaal van de Prins en de zoektocht naar koks – deel 2.??‍???‍?

Aangekomen bij de bakker, stalt de Prins zijn witte fiets en stapt met kordate stappen bij Echte Bakker van Walderveen binnen. Het zweet staat op het voorhoofd van de bakker en brood wordt de oven ingeschoven, terwijl bijna tegelijkertijd de appeltaarten eruit worden gehaald.

Read more

Wijziging Openingstijden!

Ja. Wij vinden het ook om te huilen (met deze weersvoorspellingen). Maar we gaan het toch doen- we gaan weer doordeweeks overdag dicht.

Nu alle studerenden aan het studeren moeten, alle schoolgangers weer daadwerkelijk naar school gaan en onze nieuwe teamleden ingewerkt moeten worden, blijkt het toch moeilijker de planning (lees: gatenkaas) goed te vullen – vandaar dat we eerder onze doordeweekse lunch sluiten dan we normaal zouden doen.

MAAR. Niet getreurd, volgend jaar gaan we er weer voor! En nu hebben jullie in ieder geval het weekend een extra reden om naar Buren te komen!

De Prins en de zoektocht naar koks!

Het verhaal van de Prins en de zoektocht naar koks – deel 1.

Daar gaat hij, de Prins, op zijn witte fiets. Iedereen zwaait altijd zo lief naar hem. Daar riep iemand; ‘Prins, Hee Prins…’, maar hij kan vandaag niet stoppen, want hij is op zoek naar koks.

Lange koks, korte koks,
grote koks, kleine koks,
leerling-koks, hulpkoks,
jonge koks, ervaren koks,
schone koks, grappige koks.

Gewoon, koks. Die kunnen koken.

Read more

DE PRINS – MCD SUPERMARKT BUREN WEKEN

Yes. Eindelijk mag het de wijde wereld in.

In navolging van de ALTIJD succesvolle AH – restaurantweken in samenwerking met een bepaalde restaurantreview site, dachten deze eigenwijze Burense ondernemers (lees: de Prins en MCD Buren) het eens een keertje anders aan te pakken. Wij citeren Milou:

‘Het is toch zielig voor al die deelnemende restauranteigenaren – die geven maar, en geven maar. Alles voor een volle hut. In een brainwave kwamen Bas en ik tot de conclusie dat dat best een keertje andersom kan. Waarom zou een supermarkt niet een keer iets weg kunnen geven, in ruil voor bezoekjes aan het restaurant? Wij voelden hier een klassieke win-win situatie- de MCD Buren naamsbekendheid / voldoende klanten en wij een volle tent. Prima toch!’.

Het eerste contact was zo gelegd – en zodoende zijn ‘de PRINS – MCD Supermarkt Buren weken’ een feit.

Vanaf 1 april tot 1 juli krijg je bij ieder bezoek aan restaurant de Prins, bij minimale besteding van 10 euro een spaarzegel. Bij een volle spaarkaart (lees 10 zegels) kun je deze inruilen voor een minuutje gratis shoppen bij de MCD Buren. Wat een feest!

 

 

VACATURES

Wij zijn nog steeds op zoek naar versterking in ons team in de vorm van een medewerker ochtendronde (per direct) en in de vorm van een leerling kok (BBL Seizoen 2018 – 2019). Kijk gerust op onze ‘werken bij de Prins‘ pagina voor meer informatie. Mocht je alsnog meer info willen, kun je natuurlijk altijd even bellen of mailen naar milou@restaurantdeprins.nl.

Vakantiesluiting!

WOW. Wat is dit jaar voorbij GEVLOGEN. Gisteren onze laatste (en misschien wel lievelings-) dag van 2017 mogen draaien en nu is het tijd om zelf even languit op die bank plaats te nemen.

Wij zijn dan ook gesloten tot en met 24 januari. Donderdag 25 januari openen wij onze deuren weer. Ik hoor jullie denken; ‘dat zijn 4 (ja, 4!) weken’.  Tsja, dat klopt. Echter, heel lang bankhangen zal het voor ons niet worden. Alle hotelkamers krijgen namelijk een update en tegelijkertijd wordt de hele tweede verdieping verbouwd tot een HEUSE SUITE – en we noemen hem; ‘de Willem Alexander’. Dat is ook tegelijkertijd de reden dat we dit jaar iets langer sluiten dan normaal.

We keep you posted! En tot de 25ste! Dan geven we een tourtje. Als het af is. 😉

xoxo jullie Prinsen en Prinsessen