Nieuws

23 en 24 augustus 2021 gesloten

Vandaag en morgen een dagje DICHT. Even het team laten bijkomen na een hysterisch weekend.🙈
We nemen alleen in oktober nog een ATV-dagje op.
Maar daarna beloven we tot en met de kerstmis 🎄 gewoon weer 7 dagen open te zijn. PINKY PROMISE.✌🏻

26 juli gesloten

• Vandaag (26 juli) gesloten •.

Mocht je een paar van dit soort (zie foto) in het wild tegenkomen, liggend op het gras met een versnapering in hun hand, spreek ze gerust aan en voer ze ook vooral…

Ze hebben het verdiend.❤️

Plan de Campagne

Nieuwe ‘versoepelingen’ in combinatie met dit heerlijke Nederlandsche lenteweer ;-).

Wat te doen. Wat te doen.

Heel fijn om weer ‘iets te mogen’, maar onmogelijk om voorraden in te schatten, roosters te maken, koelkasten leeg te verkopen en geen ‘nee’ te hoeven zeggen. Want: Regen? Zon? Hagel? Koud? Bloedheet (we duimen vast)?

Het heeft ons het volgende doen besluiten:
vanaf 20 mei 2021 gaan wij elke dag open van 12:00 uur tot (stipt) 20:00 uur. We breiden onze lunch- en borrelkaart uit en bieden de mogelijkheid tot het bestellen van flammkuchen en maaltijdsalades voor ‘s avonds.

Onze dinerkaart (zoals vrúúger) gooien we weer in de strijd op het moment dat we binnen weer mogen draaien. (Kun je echt niet wachten? Dan boek je natuurlijk een hotelkamer).

Tot die tijd blijft het afhalen en bezorgen van (avond)maaltijden van kracht. En mocht het nou echt 20+ graden worden… dan zorgen we er ECHT wel voor dat jullie op ons terras niet verhongeren ;-).

Groetjesssss & STAY SAFE!

ZOVEEL VACATURES!

Een rommeliger (afgelopen) jaar hebben we eigenlijk nog nooit gehad en ons personeelsbestand is inmiddels kleiner dan ooit. Het is lastig plannen te maken wanneer je niet weet wat je tegemoet treedt, maar één ding weten we wel:

Als we weer mogen draaien zoals we ‘vroeger deden’, wordt het drukker dan ooit.

Goede reden om op zoek te gaan naar weer wat frisse wind in het team. En wat voor wind! We zoeken namelijk behoorlijke ‘grootmachten’ in de ‘functies der voorkant’. 😉 (Zo klinkt het wel lekker koninklijk hè).

Check onze vacatures onder het kopje ‘werken bij de Prins‘.

Winterslaap (eh sluiting)!

ZO. Wij gaan even languit.😴

Tot en met 15 januari vieren wij vakantie en zijn we dus ook dicht.

Donderdag de 16e staan we vanaf 17.00 uur weer fris en fruitig klaar!💪🏻 En vanaf vrijdag 17 januari zijn we ook weer open voor de lunch!

xx Team Prins

Kerstmenu 2019

Zoals elk jaar, maken wij van de kerstdagen graag iets bijzonders! En ook dit jaar hebben we speciaal voor deze dagen een 3 van Willem voor 40 euro, een 4 van Willem voor 47,50 euro en zelfs een 5 van Willem voor maar 55 euro voor u samengesteld! Zoals de naam het eigenlijk al zegt heeft u keuze uit een 3 gangenmenu, een 4 gangenmenu en een 5 gangenmenu. Uiteraard kunt u op deze avonden ook a la carte eten, we laten alleen onze daghap- en special even achterwege.

Dat betekent; voor ieder wat wils! 🙂 Reserveren kan (vanaf 18:00 uur) via de website of natuurlijk telefonisch (0344-571261). Meer informatie? Mail dan naar info@restaurantdeprins.nl.

V A C A T U R E

Medewerker ochtendronde GEZOCHT!

Niets ten nadele van de harde werkers op de foto – maar het verfijnde poetswerk is niet echt aan hen besteed. Vroeg opstaan ook niet trouwens. Onze liefste Bernadette (a.k.a. Bernie – Bernelda – Bernadel – Boterbloem) gaat ons verlaten (mèèèèh ☹ – we gaan je missen hoor) en zodoende zoeken wij versterking voor Elly en Helma van het ‘ochtendronde’ team. Check de vacature HIER!

Koks gezocht!

We hebben weer vacatures binnen ons team! Wie komt er naast Bas, Dana en Dax (en Benjamin en Koen en de rest eigenlijk…) in de keuken shinen?

We hebben ruimte voor een:

Werken bij de Prins

In de categorie ‘Knappe Koppen Niet Te Stoppen’ – wij zoeken aanvullingen binnen ons team. En wel in de volgende vormen:

Zie jij jezelf wel tussen onderstaand zooitje ongeregeld staan? Kijk dan eens via bovenstaande linkjes welke functie het beste bij je past. Meer informatie vind je ook onder het kopje ‘werken-bij-de-Prins’.

Nog niet overtuigd? Check dan dit filmpje ook eens – wellicht dat dat wat inspiratie geeft voor een puike motivatiemail. 😉

VACATURE CHEF KOK

V A C A T U R E – Chef Kok

Ach nee toch. Antonie gaat ons verlaten na bijna drie jaar. Hij wil graag letterlijk de sterren van de hemel gaan koken en gaat zodoende elders zijn doel achterna. Dat betekent uiteraard een open plek in ons keukenteam.

Read more