Nieuws

OPWARM-MAALTIJDEN WEEK 14

Frittata van rode biet en een ietsiepietsie blauwe kaas, met groende kruiden couscous, gepofte witte ui, labneh en salade.
Rundersukade met five spices – jus, zoete aardappelpuree, gepofte pastinaak, bimi en salade
Viscurry
met kokosrijst, zoetzure prei, gegrilde puntpaprika
en salade
Romige aardappel-preisoep
(liter 8,50)
(halve liter 4,50)

WEEK 14

Onze afhaal (opwarm) mogelijkheden op een rijtje.πŸ™ŒπŸ»

β€’ Maaltijden: vega (12,50), vis of vlees (14,50).
β€’ Soep: liter (8,50) of halve liter (4,50)
β€’ Zoet: verrassingsmisbaksel (nog geen idee wat we gaan maken πŸ˜‰…)

(Alles bezorgd inclusief opmaakinstructie, opwarminstructie & natuurlijk wat Prinselijke liefde πŸ’• ).

En dan ook de spelregels op een ander rijtje:

β€’ Wij bezorgen vrijdag, zaterdag & zondag (tussen 16.00 en 18.00 uur ongeveer).
β€’ Bestellen kan NU al via whatsapp (06-41855473) of mail (info@restaurantdeprins.nl) tot uiterlijk 16.00 uur op de dag van bezorging.
β€’ Betalen via Tikkie.
β€’ Bezorgen in de gehele stad Buren is gratis
β€’ Voor bezorging naar overige plaatsen (binnen een straal van een redelijk aantal kilometers) vragen we 2,50 per bestelling).
β€’ Afhalen KAN ook, maar dan zetten we het buiten neer op een gezamenlijk afgesproken tijd.

Nou! Laat maar komen jongens! Zin in!✌🏻 xx jullie Prinsenteam πŸ‘‘

ZOVEEL VACATURES!

YES! Tijd om ons team wat aan te vullen! Het ‘seizoen’ staat ten slotte weer voor de deur. Ook werken bij ons? Check de vacatures onder het kopje ‘werken bij de Prins…

Winterslaap (eh sluiting)!

ZO. Wij gaan even languit.😴

Tot en met 15 januari vieren wij vakantie en zijn we dus ook dicht.

Donderdag de 16e staan we vanaf 17.00 uur weer fris en fruitig klaar!πŸ’ͺ🏻 En vanaf vrijdag 17 januari zijn we ook weer open voor de lunch!

xx Team Prins

Kerstmenu 2019

Zoals elk jaar, maken wij van de kerstdagen graag iets bijzonders! En ook dit jaar hebben we speciaal voor deze dagen een 3 van Willem voor 40 euro, een 4 van Willem voor 47,50 euro en zelfs een 5 van Willem voor maar 55 euro voor u samengesteld! Zoals de naam het eigenlijk al zegt heeft u keuze uit een 3 gangenmenu, een 4 gangenmenu en een 5 gangenmenu. Uiteraard kunt u op deze avonden ook a la carte eten, we laten alleen onze daghap- en special even achterwege.

Dat betekent; voor ieder wat wils! πŸ™‚ Reserveren kan (vanaf 18:00 uur) via de website of natuurlijk telefonisch (0344-571261). Meer informatie? Mail dan naar info@restaurantdeprins.nl.

V A C A T U R E

Medewerker ochtendronde GEZOCHT!

Niets ten nadele van de harde werkers op de foto – maar het verfijnde poetswerk is niet echt aan hen besteed. Vroeg opstaan ook niet trouwens. Onze liefste Bernadette (a.k.a. Bernie – Bernelda – Bernadel – Boterbloem) gaat ons verlaten (mèèèèh ☹ – we gaan je missen hoor) en zodoende zoeken wij versterking voor Elly en Helma van het β€˜ochtendronde’ team. Check de vacature HIER!

Koks gezocht!

We hebben weer vacatures binnen ons team! Wie komt er naast Bas, Dana en Dax (en Benjamin en Koen en de rest eigenlijk…) in de keuken shinen?

We hebben ruimte voor een:

Werken bij de Prins

In de categorie ‘Knappe Koppen Niet Te Stoppen’ – wij zoeken aanvullingen binnen ons team. En wel in de volgende vormen:

Zie jij jezelf wel tussen onderstaand zooitje ongeregeld staan? Kijk dan eens via bovenstaande linkjes welke functie het beste bij je past. Meer informatie vind je ook onder het kopje ‘werken-bij-de-Prins’.

Nog niet overtuigd? Check dan dit filmpje ook eens – wellicht dat dat wat inspiratie geeft voor een puike motivatiemail. πŸ˜‰

VACATURE CHEF KOK

V A C A T U R E – Chef Kok

Ach nee toch. Antonie gaat ons verlaten na bijna drie jaar. Hij wil graag letterlijk de sterren van de hemel gaan koken en gaat zodoende elders zijn doel achterna. Dat betekent uiteraard een open plek in ons keukenteam.

Read more

De Prins en de zoektocht naar koks!

Het is al even geleden dat deel 1 van dit verhaal verscheen, maar we hopen dat jullie klaar zijn voor deel 2. Want kennen jullie dat verhaal van de kok die zou komen werken? Die kwam toch niet…

– – – – –

Het verhaal van de Prins en de zoektocht naar koks – deel 2.??‍???‍?

Aangekomen bij de bakker, stalt de Prins zijn witte fiets en stapt met kordate stappen bij Echte Bakker van Walderveen binnen. Het zweet staat op het voorhoofd van de bakker en brood wordt de oven ingeschoven, terwijl bijna tegelijkertijd de appeltaarten eruit worden gehaald.

Read more

Wijziging Openingstijden!

Ja. Wij vinden het ook om te huilen (met deze weersvoorspellingen). Maar we gaan het toch doen- we gaan weer doordeweeks overdag dicht.

Nu alle studerenden aan het studeren moeten, alle schoolgangers weer daadwerkelijk naar school gaan en onze nieuwe teamleden ingewerkt moeten worden, blijkt het toch moeilijker de planning (lees: gatenkaas) goed te vullen – vandaar dat we eerder onze doordeweekse lunch sluiten dan we normaal zouden doen.

MAAR. Niet getreurd, volgend jaar gaan we er weer voor! En nu hebben jullie in ieder geval het weekend een extra reden om naar Buren te komen!