Nieuws

Aangepaste openingstijden vanaf 1 oktober 2022

• AANGEPASTE OPENINGSDAGEN VANAF 1 OKTOBER 2022 •

HELAAS, ook wij ontkomen er niet meer aan. Ons medewerkerstekort is een feit en diegenen die er wel zijn, zijn veeeeeeeeeeel gezelliger zonder helemaal uitgeblust te zijn of te raken.
Zie foto. (Sorry Thomas! hahaha)

Wij sluiten vanaf 1 oktober 2022 (noodgedwongen) onze deuren op zowel de dinsdagen als woensdagen, om bij te trekken en om kwalitatief op orde te blijven.

Uiteraard zijn wij geen restaurant gestart om niet in continuïteit te kunnen voldoen, maar voor nu is het dus spijtig genoeg even niet anders.. wij vinden de kwaliteit van ons eigen leven, maar ook die van onze medewerkers en natuurlijk die van onze bedrijfsvoering veel belangrijker dan kwantiteit.

We hopen op jullie begrip!

Liefs Milou en Bas (en jullie Prinsenteam)

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN WEEK 24

Holy moly! Wat een plaatje – dit straatje.❤️☀️

Echt. Wat houden we van dit soort avonden.🙏🏻

We maken echter wel even van de gelegenheid gebruik om aan te geven dat we week 24 wat andere openingstijden hebben wegens voorziene en wat minder voorziene (personele) omstandigheden.

Maandag + dinsdag (13 en 14 juni) – gesloten
Woensdag + donderdag (15 en 16 juni) – open vanaf 16.00 uur.
Vrijdag + zaterdag + zondag (17,18,19 juni) – open vanaf 12.00 uur.

Thanks voor al het begrip en tot woensdag! Tot die tijd: geniet van dit plaatje.😉

Xoxo jullie Prinsenteam

De Prins bestaat 6 jaar!

Ho eens. Je let even twee tellen niet op en ineens zijn we er alweer 6 jaar.

1 februari 2016 namen wij officieel het stokje over en 1 februari 2022 staan wij aan de vooravond van ons 7e seizoen. Het is onmogelijk om in een paar foto’s 6 jaar Prins samen te vatten.

Maar via deze weg graag wel even een shout-out naar moeders @ellyrietveld, zus @maxinerietveld en de rest van de fam. Want zonder hen hadden wij deze 6 jaar vol megahoge pieken, maar ook heftig diepe dalen, niet gered.

Winterslaap…eh sluiting

Vorig jaar knalden we het jaar uit als Power Rangers. Dit jaar moesten we nog een level-up om vol te houden voor ons gevoel, dus we hebben de Avengers er maar even bijgehaald.

Wij gaan even de batterijen opladen. Bovendien krijgt onze keukenvloer een update en wordt er boven het een en ander aangepakt.

Vrijdag 28 januari openen wij onze deuren weer. (Als het kabinet het daar ook mee eens is – maar dat zijn ze VAST).

Bedankt voor ALLES lieve mensen. Bedankt voor jullie bestellingen, jullie komst, de support, het gezeik (geintje natuurlijk), maar vooral de mooie woorden, lieve berichten en gezelligheid.

Fijne jaarwisseling, doe geen dingen die wij ook niet zouden doen. En we zien jullie de volgende episode.

Xx jullie Prinsen Avengers