Restaurantmanager

Restaurantmanager – 38 uur

Of je nou altijd al hebt gedroomd van ‘een eigen restaurant’ en je wilt ervaren hoe dat zou kunnen zijn. Of je zit al een tijdje in het vak en ziet er wel de uitdaging in om een dag gestroomlijnd te laten te verlopen, zodat aan het einde van de dag iedereen tevreden en met ietwat vermoeide benen aan tafel kan zitten tijdens een sluitborrel. Dan is de vacature Restaurantmanager wel wat voor jou.

Bij de Prins kun je je hart ophalen.

In een relatief jong team run jij, als rechterhand van Milou, het restaurant en mini-hotel, inclusief bijbehorende (administratieve) taken, met als hoofdverantwoordelijkheid: de vloer. Je draait je hand niet om voor een vol terras en het liefst ook een vol restaurant tegelijkertijd en je motiveert het team nóg een stapje harder te gaan, terwijl je ook nog kunt lachen! (We vragen niet veel gelukkig…😉)

Ligt jouw interesse en heb je (veel) ervaring in deze branche, kun jij je vinden in onze Prinsenstijl en heb jij de leiderschaps-skills die wij zoeken – dan maak je een dikke kans op deze belangrijke spilfunctie in dit kleine team.

Even wat zaken op een rijtje:

– Je werkt al minimaal vijf jaar in de horeca (waarbij het een pre is wanneer een leidinggevende functie je niet onbekend is).
– MBO niveau 4 of HBO denk- en werkniveau is een eis, een horecagerichte opleiding een pre.
– Werktijden variëren. We zijn zeven dagen open (voor lunch, borrel én diner), dat betekent hard werken, maar biedt ook mogelijkheden (tot een weekend vrij!).
– We houden van ontwikkeling en bieden ruimte om lekker mee te denken en creatief te zijn op elk denkbaar restaurant- en hotel gerelateerd vlak. Tevens helpen we je ook graag in jouw ontwikkeling en ondersteunen we graag in trainingen en cursussen. Voor wat, hoort wat natuurlijk hè!

Ofwel. Wij bieden gevarieerd werk, een fijne dosis (persoonlijke) ontwikkeling en een ontzettend gezellig team! (En vergeet de gratis workout in de warme maanden niet – wanneer jij met plateau en al trap op, trap af onze terrasgasten tegemoet treedt – wij blijven in ieder geval ALTIJD in vorm). Ken of ben jij die ervaren horeca motivator en inspirator met leidinggevende capaciteiten (in ontwikkeling), ofwel restaurantmanager? Stuur dan een mail met jouw c.v. en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl