Medewerker Schoonmaak / Ontbijt

| MEDEWERKER SCHOONMAAK / ONTBIJT (+/- 3 tot 4 ochtenden per week) |

En die zoektocht is niet niks, dat blijkt wel – want hij is nog steeds niet gevuld. Ook niet gek, want deze functie vraagt nogal wat…We noemen deze functie ook wel de ‘Ochtendronde’. Naast het verzorgen van de schoonmaak van het restaurant, de hotelkamers (en de rest, lees: toiletten, de was, noem maar op), verwen je ’s ochtends ook onze hotelgasten met een overheerlijk ontbijtje en gezellige kletspraat daar waar nodig. Jij bent het eerste contact van onze hotelgasten – dus je kunt hun dag maken of kraken.

  • Werktijden en uren variëren per week. Dus flexibiliteit is meer dan gewenst. Je start vaak rond 7.30/8.00 uur en werkt dan gemiddeld 4 à 5 uur per ochtend. (Alles is te bespreken – vaste uren / weekenden werken / vaste dagen).
  • Je komt in aanraking met onze computers en kassa in verband met het hotel. Dus computer basiskennis zou ook heel handig uitkomen.
  • Onderschat het schoonmaakwerk ook niet. Bedden opmaken is ten slotte ook een behoorlijke workout.
  • Verder is ervaring in de gastvrijheidsbusiness ook wel een pre. Je bent ten slotte de start van iemands dag (van zowel gast als collega) en tevens verantwoordelijk voor de vers afgebakken broodjes en koffie.

Wat wij te bieden hebben, voor jou als medewerker schoonmaak / ontbijt? Gevarieerd werk en een ontzettend gezellig team! (En vergeet die gratis workout niet). Mochten bovenstaande zaken niet helemaal overeenkomen met jouw wensen en / of kennis & skills, mail dan alsnog gerust, wellicht kunnen we toch iets voor elkaar betekenen. Bekijk ook onze facebookpagina / instagram voor de sfeer van ons bedrijf.

Ken of ben jij die supersociale, flexibele, harde werker met een precisieoog en drie tot vier ochtenden per week beschikbaar? (We zijn gelukkig niet veeleisend…;) ) Stuur dan een mail met jouw c.v. en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl.