Souschef

| V A C A T U R E – Souschef (38 uur) | 

Ach nee toch. Pepijn gaat ons verlaten – hij gaat zijn droom achterna en start zijn eigen restaurant. Dat betekent uiteraard een open plek in ons keukenteam.

En WAT voor een plek. Wij zijn op zoek naar een rechterhand voor Bas. Iemand die zorg draagt voor het reilen en zeilen van de keuken. Een souschef die de verantwoordelijkheden kent binnen de keuken (denk aan; het uitwerken van recepturen, het calculeren van gerechten, het bijhouden van de HACCP, enzovoorts) en die de uitdaging ziet in het aansturen en opleiden van jonge teamleden in de vorm van een leerling en / of keukenhulp. Als kok bij ons, kun je je creativiteit kwijt in onze wekelijks wisselende menukaart. We houden van een beetje out-of-the-box, maar zijn ook niet bang voor een goede klassieker met een twist.

Nog geen ervaring als sous en / of chef, maar wel toe aan bovenstaande functie met bijbehorende uitdagingen en bovendien voldoende ervaring in een restaurantkeuken – sla gerust je slag. In de categorie; ‘niet geschoten is altijd mis’. Wij begeleiden graag.

Verder:

  • Koksopleiding is een must! Ervaring (in een functie als souschef) en het leermeesterdiploma een pre.
  • Het gaat om een contract van 38 uur. Werktijden variëren. We zijn zeven dagen open, dat betekent hard werken, maar biedt ook mogelijkheden (tot een weekend vrij!). In de ‘warme maanden’ zijn we trouwens elke dag open voor lunch. We streven overigens naar een vierdaagse werkweek, wat 40 van de 52 weken in een jaar dan ook geen probleem is.
  • We zijn nog vol op aan het ontwikkelen en bieden ruimte om lekker mee te denken en creatief te zijn op elk denkbaar restaurant- en hotel gerelateerd vlak. Tevens helpen we je ook graag in jouw ontwikkeling en ondersteunen we graag in trainingen en cursussen. Voor wat, hoort wat natuurlijk hè!

Ofwel, wij bieden gevarieerd werk, een fijne dosis (persoonlijke) ontwikkeling en een gezellig team!

Ken of ben jij die creatieve, flexibele, harde werker met leidinggevende capaciteiten (in ontwikkeling)? Stuur dan een mail met jouw c.v. en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl. Wil je meer informatie over de functie, dan mag je ook altijd even mailen.