VACATURE CHEF KOK

30
nov
2018

V A C A T U R E – Chef Kok

Ach nee toch. Antonie gaat ons verlaten na bijna drie jaar. Hij wil graag letterlijk de sterren van de hemel gaan koken en gaat zodoende elders zijn doel achterna. Dat betekent uiteraard een open plek in ons keukenteam.

En WAT voor een plek. Wij zijn op zoek naar een rechterhand voor Bas. Iemand die zorg draagt voor het reilen en zeilen van de keuken. Een chef kok die de verantwoordelijkheden kent binnen de keuken (denk aan; het uitwerken van recepturen, het calculeren van gerechten, het bijhouden van de HACCP, enzovoorts) en die de uitdaging ziet in het aansturen en opleiden van jonge teamleden in de vorm van een leerling en / of keukenhulp. Als chef kok bij ons, kun je je creativiteit kwijt in onze wekelijks wisselende menukaart. We houden van een beetje out-of-the-box, maar zijn ook niet bang voor een goede klassieker met een twist.

Nog geen ervaring als chef, maar wel toe aan bovenstaande functie met bijbehorende uitdagingen en bovendien voldoende ervaring in een restaurantkeuken – sla gerust je slag. In de categorie; ‘niet geschoten is altijd mis’. Wij begeleiden graag.

Verder:

  • Koksopleiding is een must! Ervaring (in een functie als chef kok) en het leermeesterdiploma een pre.
  • Het gaat om een contract van 38 uur. Werktijden variëren. We zijn zeven dagen open, dat betekent hard werken, maar biedt ook mogelijkheden (tot een weekend vrij!). In de ‘warme maanden’ zijn we trouwens elke dag open voor lunch. Vanaf oktober zijn we alleen de weekenden open vanaf 12.00 uur. We streven overigens naar een vierdaagse werkweek, wat 40 van de 52 weken in een jaar dan ook geen probleem is.
  • We zijn nog vol op aan het ontwikkelen en bieden ruimte om lekker mee te denken en creatief te zijn op elk denkbaar restaurant- en hotel gerelateerd vlak. Tevens helpen we je ook graag in jouw ontwikkeling en ondersteunen we graag in trainingen en cursussen. Voor wat, hoort wat natuurlijk hè!

Ofwel, wij bieden gevarieerd werk, een fijne dosis (persoonlijke) ontwikkeling en een gezellig team!

Ken of ben jij die creatieve, flexibele, harde werker met leidinggevende capaciteiten (in ontwikkeling)? Stuur dan een mail met jouw c.v. en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl. Wil je meer informatie over de functie, dan mag je ook altijd even mailen.

 

No Comments

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.