Medewerkers Bediening

| OPROEPKRACHT BEDIENING |

YES! De meest ideale bijbaan om te combineren met school en eventuele andere naschoolse activiteiten. Al zeggen we het zelf. Wij zijn op zoek naar dames of heren in de bediening die het fijn vinden om heerlijk te socializen met de gasten terwijl je ze ook nog voorziet in de lekkerste gerechten en de heerlijkste dranken.

Multitasken, ja, dat talent is dus een MUST.

Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een jong team, waar hard werken geen uitzondering is. Je kunt er met de juiste instelling een hoop leren, omdat de Prins naast diner ook lunch aanbiedt en bovendien graag opleidt!  Er is dan ook ruimte voor werk op de doordeweekse avonden naast school, maar ook zeker voor overdag en in de weekenden.

Ken of ben jij die leergierige en ietwat fotogenieke medewerker bediening TO-BE, die zijn of haar vrije tijd  in een bedrijf wil doorbrengen dat nog midden in de groei zit en waar zeker ook ruimte is voor een eigen mening en eigen creativiteit. Ben je minimaal 16 jaar, lijkt het jou heerlijk om de hele dag met eten en drinken bezig te zijn en kun jij minimaal twee dagdelen vrijmaken om lekker te shinen op de werkvloer?

Neem dan contact op via ons contactformulier of stuur een mail met jouw motivatie en c.v. naar milou@restaurantdeprins.nl.