Zelfstandig Werkend Kok

V A C A T U R E – Zelfstandig Werkend Kok

WIE OH WIE komt er naast Antonie en Bas in de keuken shinen?

Vanaf heden (lees: oktober 2018) is er ruimte binnen dit relatief jonge (en kleine) team voor een nieuwe aanwinst. We zijn op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok voor 32 of 38 uur. We vragen een hoop – maar hee, je krijgt er ook veel voor terug.

Als Zelfstandig Werkend Kok sta jij naast Bas en Antonie (en onze twee lieve leerlingen Dax & Dana) en ben jij mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de keuken, maar denk je ook mee en / vul je aan daar waar nodig aan de ‘voorkant’. Één team, één taak zeggen wij ook wel. Je bent creatief, denkt mee in kaartgerechten, werkt netjes en schoon en kan ook nog eens aardig doorbeuken (betreft werktempo dan…)

Voorwaarden

– Koksopleiding is een must! Ervaring (in een professionele keuken) een pre. Ben je net klaar met school? No problem, kun je bij ons lekker je skills finetunen.
– Werktijden variëren. We zijn zeven dagen open, dat betekent hard werken, maar biedt ook mogelijkheden (tot een weekend vrij!). In de ‘warme maanden’ zijn we trouwens elke dag open voor lunch. Vanaf oktober zijn we alleen de weekenden open vanaf 12.00 uur.
– We zijn nog vol op aan het ontwikkelen en bieden ruimte om lekker mee te denken en creatief te zijn op elk denkbaar restaurant- en hotel gerelateerd vlak. Tevens helpen we je ook graag in jouw ontwikkeling en ondersteunen we graag in trainingen en cursussen. Voor wat, hoort wat natuurlijk hè!
– En mocht je er echt klaar voor zijn, dan bestaan er ook doorgroeimogelijkheden. (Denk aan sous-chef…)

Ofwel, wij bieden gevarieerd werk, een fijne dosis (persoonlijke) ontwikkeling en een ontzettend gezellig team!

Ken of ben jij die creatieve, flexibele, harde werker met ietwat leidinggevende capaciteiten (in ontwikkeling)? Stuur dan een mail met jouw c.v. en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl.