(Zelfstandig Werkend) Kok

Het is om te janken – maar aan alle era’s komt een einde. Yorick gaat ons verlaten…

Dat betekent personele issues vanaf november. Wij zoeken dan ook versterking voor ons keukenteam en ruimte voor nieuwe leerlingen. Wie Oh Wie komt er naast Bas, Dion, Marijn en Eva in de keuken flaneren. 😉 WIJ ZOEKEN:

EEN (ZELFSTANDIG WERKEND) KOK (32 – 38 uur)

Als Zelfstandig Werkend Kok sta jij naast Bas, Dion en Marijn en ben jij mede verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de keuken, (denk aan; het uitwerken van recepturen, het calculeren van gerechten, het bijhouden van de HACCP, enzovoorts) en mocht je een uitdaging zien in het aansturen en opleiden van jonge teamleden in de vorm van een leerling en / of keukenhulp – be our guest. Je bent creatief, denkt mee in kaartgerechten, werkt netjes en schoon en kan ook nog eens aardig doorbeuken (betreft werktempo dan…).

Als kok bij ons, kun je je creativiteit kwijt in onze wekelijks wisselende menukaart. We houden van een beetje out-of-the-box, maar zijn ook niet bang voor een goede klassieker met een twist.

Nog geen ervaring? Maar wel toe aan bovenstaande functie met bijbehorende uitdagingen, sla gerust je slag. In de categorie; ‘niet geschoten is altijd mis’. Wij begeleiden graag.

Verder:

•             Koksopleiding is een must! Ervaring en het leermeesterdiploma een pre.

•             Het gaat om een contract van 38 uur. Werktijden variëren. We zijn zeven dagen open, dat betekent hard werken, maar biedt ook mogelijkheden (tot een weekend vrij!). In de ‘warme maanden’ zijn we trouwens elke dag open voor lunch. Vanaf oktober wisselen deze openingsuren. We streven overigens naar een vierdaagse werkweek, wat 40 van de 52 weken in een jaar dan ook geen probleem is.

•             We zijn nog vol op aan het ontwikkelen en bieden ruimte om lekker mee te denken en creatief te zijn op elk denkbaar restaurant- en hotel gerelateerd vlak. Tevens helpen we je ook graag in jouw ontwikkeling en ondersteunen we graag in trainingen en cursussen. Voor wat, hoort wat natuurlijk hè!

Ofwel, wij bieden gevarieerd werk, een fijne dosis (persoonlijke) ontwikkeling en een ontzettend gezellig team! Check onze Facebook of Instagram om te zien wie we zijn en wat we doen…

Ken of ben jij die creatieve, flexibele, harde werker? Stuur dan een mail met jouw c.v. en motivatie naar milou@restaurantdeprins.nl. Wil je meer informatie over de functie, dan mag je ook altijd even mailen.